תינוק בן חצי שנה-בליטה מאחורי האוזן (מסטואידיטיס?)

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

09/01/2014 | 16:44 | מאת: sharon

תינוק בן חצי שנה. רופא הילדים איבחן אחרי מס' ימים של חום ונזלת דלקת באוזניים.התינוק קיבל מוקסטיב. אחרי יומיים של אנטיביוטיקה הרגשתי בליטה מאחורי האוזן של התינוק. קראתי על בליטה שנקראת מסטואידיטיס וזה נשמע מלחיץ אם לא מטופל בהקדם. חזרתי לרופא הילדים שלדבריו הוא לא רואה כבר דלקת באוזניים והבליטה לדבריו תעבור. אני מודאגת. האם "לרוץ" לרופא אף אוזן גרון. אודה על תשובה מהירה ! סליחה. הודעה נשלחת בשנית.

באם יש חום והילד לא שקט ויש מחשבה על דלקת אוזניים - ניתן לפנות לרופא אאג. סביר יותר שמדובר בבלוטת לימפה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר