לרופא שאלה בקשר לבעית אאג

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

07/01/2014 | 12:11 | מאת: שירה

לרופא אני ממש מתוסכלת כבר ועצבנית אני עם כאבי תופת באוזניים ששום דבר לא עוזר ויש דלקת באוזניים כי הרופאת המשפחה שלי איבחנה ולקחה תרביות מהאוזניים לבדיקה וכרגע ממתינים לתוצאות. כמו כן כבר הלכתי לארבע רופאים שארבעתם טענו שאין שום דלקת איך זה יכול להיות שהרופאים טענו שאין דלקת פתאום אם אני עם כאבים? זה לא יכול להיות שפתאום הדלקת תעבור אם יש עליה בסירפי בבדיקות הדם שלי זה לא יתכן מצב כזה אני פשוט מתוסכלת אני היום הולכת בערב לרופא אאג שהוא תמיד מוצא שיש לי דלקות איך זה יתכן דוקטור?

איך יתכן - מה? שיש כאב באוזניים - שלא בשל דלקת? - אפשרי בהחלט - למשל בשל בעיה במפרק הלסת. רצויה בדיקה.

08/01/2014 | 17:10 | מאת: שירה

לרופא אתמול בדק אותי שוב רופא אאג שמטפל בי ומכיר אותי זה נכון שהלכתי לארבעה רופאים והם לא מצאו שום דבר באוזניים כנל גם לגבי בית חולים איכילוב שבדק אותי במרפאת אאג אבל מחד גיסא שני רופאים הרופא אאג שמטפל בי והרופאת המשפחה הם כן ראו שיש דלקת גם בבדיקות הדם שלי הסירפי במגמת עליה אז איך זה יכול להיות? ועוד דבר לשאלתך בדקו לי את המפרק הלסת והכל תקין אני סובלת מבולוס מרינגיטיס הרופא אתמול אבחן ואמר שאין שינוי ועור התוף עכור גם בימין גם בשמאל ובנתיים אני מטופלת במשכחי כאבים והוא החליט להפנות אותי לבדיקת MRI בגלל הכאבים המתמשכים והשאלה שלי האם הבדיקה תראה שיש לי דלקת של בולוס מרינגיטיס? כי הרופא אמר שהכאב הוא פנימי ולא חיצוני וגם הוא אמר לבדוק בבדיקה את מהלך העצבים כי הוא טוען שיש לי דלקת בעצב ולא בעור התוף או הדלקת שיש לי בעור התוף יושבת על עצב שפשוט משגע אותי בכאבי תופת אחרי הבדיקה כבר אין לי ברירה אחרת זה הסוף של הבירור אצלי והוא אמר שאין דרך של טיפול ואין הרבה מה לעשות בעניין

08/01/2014 | 17:10 | מאת: שירה

לרופא אתמול בדק אותי שוב רופא אאג שמטפל בי ומכיר אותי זה נכון שהלכתי לארבעה רופאים והם לא מצאו שום דבר באוזניים כנל גם לגבי בית חולים איכילוב שבדק אותי במרפאת אאג אבל מחד גיסא שני רופאים הרופא אאג שמטפל בי והרופאת המשפחה הם כן ראו שיש דלקת גם בבדיקות הדם שלי הסירפי במגמת עליה אז איך זה יכול להיות? ועוד דבר לשאלתך בדקו לי את המפרק הלסת והכל תקין אני סובלת מבולוס מרינגיטיס הרופא אתמול אבחן ואמר שאין שינוי ועור התוף עכור גם בימין גם בשמאל ובנתיים אני מטופלת במשכחי כאבים והוא החליט להפנות אותי לבדיקת MRI בגלל הכאבים המתמשכים והשאלה שלי האם הבדיקה תראה שיש לי דלקת של בולוס מרינגיטיס? כי הרופא אמר שהכאב הוא פנימי ולא חיצוני וגם הוא אמר לבדוק בבדיקה את מהלך העצבים כי הוא טוען שיש לי דלקת בעצב ולא בעור התוף או הדלקת שיש לי בעור התוף יושבת על עצב שפשוט משגע אותי בכאבי תופת אחרי הבדיקה כבר אין לי ברירה אחרת זה הסוף של הבירור אצלי והוא אמר שאין דרך של טיפול ואין הרבה מה לעשות בעניין

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר