ורטיגו???

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

05/01/2014 | 20:30 | מאת: רונית

לפני שלוש שנים קיבלתי בפעם הראשונה סחרחורת איבוד שיווי משקל, התמוטטתי בעבודה הקאות .. כל הגוף היה בסטרס נוראי במיון עשו בדיקות רגילות ונשלחתי הביתה להמשך טפול, בדיקות שמיעה, דןפלר מאז כל שנה תוקף אותי עשיתי CT תקין נבדקתי ע"י א.א.ג שאמר שהכל נראה תקין אין לי חיים אני בחרדות איומות שכל רגע זה עומד להגיע הלחץ באוזניים חזק במיוחד במקומןת גבוהים ונמוכים , אני רגישה וחרדה מאד האם יש קשר לטיפולי שיניים שעברתי? מבקשת עצה מה עושים?

אין כל קשר לטיפול בשיניים. פונים ליעוץ של אאג ו-או נוירולוג. באם ברור ראשוני לא מעלה ממצאים ואין אבחנה - ניתן לפנות למרפאת סחרחרחת בבי"ח.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר