צפצופים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

23/12/2013 | 12:36 | מאת: שלי

שלום רב, לפני כשלושה שבועות התפוצץ לי בלון הליום (למען האמת בלון בתוך בלון - גדול מאוד) צמוד לאוזן שמאל וכתוצאה מכך ראיתי שחור בעיניים (נהיה לי סוג של סחרור מעוצמת הפיצוץ) ושמעתי צפצוף חזק וקבוע עד ליום שלמחרת. חשבתי שעם הזמן זה יעבור אבל מאז יש לי צפצופים קבועים גם בשמיעה וגם שאני מדברת. קבעתי תור לאף אוזן גרון, אבל התור הוא לאמצע ינואר. האם זה יכול להעיד על קרע בתוף? תודה מראש על התשובה :)

יכול להיות שיש קרע אולם סביר יותר שיש פגיעה בשמיעה באוזן. צריך להבדק ולבצע בדיקת שמיעה.

26/12/2013 | 11:02 | מאת: שלי

תודה :)

26/12/2013 | 11:02 | מאת: שלי

תודה :)

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר