פצעים בלשון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

23/12/2013 | 11:15 | מאת: דני

שלום, אני בת 30, כבר שלושה שבועות סובלת מפצעים על הלשון, בעיקר בקדמת הלשון ומסביב, אבל גם קצת על הלשון עצמה - נקודות אדומות, מובלטות, לעיתים קצת לבנות ולפעמים עם הילה לבנה מסביב, קצת נראה כמו מוגלה. מקשה עלי באכילה, מפריע בשינה. הייתי אצל רופא, אמר שזה ויראלי וזה יעבור. עבר ולמחרת חזר שוב. לאף אחד מילדי/ בעלי אין את זה. לא קרה לי בעבר - ממה זה נובע? איך אפשר למנוע, או לפחות להקל? אני אוכלת אוכל בריא ומגוון וכו... יש בדיקות שאפשר לעשות? משהו?? אשמח לעזרה!

נישמע אכן כ"ויראלי" - מה לעשות לתת לגוף זמן להחלים - כלומר לחכות. במידה ותוך שבוע 10 ימים אין שיפור לפנות לבדיקה נוספת.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר