ירידה עצבית בשמיעה תינוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

17/12/2013 | 21:04 | מאת: קרן

שלום רב, בת שנה. בדיקת סקר שמיעה בלידה תקינה. בדיקת שמיעה בגיל 7 חודשים אודיומטרית תקינה. האם יכול להיות שתהיה ירידה עצבית בשמיעה בגיל שנה? האם ייתכן שירידה עצבית תתגלה רק עתה או שאם הייתה כזו היו צריכים לגלות אותה בסקר או בבדיקה האודיומטרית בגיל 7 חודשים? תודה רבה.

לא מבצעים בדיקת שמיעה בגיל 7 חודשים - אלא אם יש סיבה - אולי חשש שלך? אולי סיבה אחרת. בהתאם לנסיבות צריך מעקב. אולם ילדים "רגילים" לא נידרשים למעקב שאת מתארת.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר