עזרה דחופה בבקשה!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

25/11/2013 | 03:49 | מאת: מורן

שלום דר, אני בת 24, בריאה בדכ, לאחרונה התחלתי ליטול מינוציקלין לטיפול באקנה במינון 50 מג פעמיים ביום, למעלה משבוע ימים התחלתי לשמוע רעשים באוזן שמאל בעיקר לפני השינה/בסביבה שקטה. בדיקת רופא א.א.ג העלתה ממצאים תקינים, וגם בדיקת השמיעה יצאה תקינה בשתי האוזניים. האם יתכן שהטינטון נובע מהאנטיביוטיקה? האם לאחר שאפסיק ליטול אותה הטינטון יחלוף? יש בדיקות נוספות שעלי לעשות כדי לברר ממה נגרם הטינטון? אודה לעזרתך! מורן

ישנם דווחים לגבי טינטון עם מינוציקלין. בעקרון הטינטון הינו ביטוי של פגיעה בשמיעה והיה צפוי שיבוא לידי ביטוי בבדיקת השמיעה. מותר להניח שמוטב להפסיק המינוציקלין ולו בשל הספק.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר