תחושה של גוש תקוע בגרון ואי נוחות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

21/10/2013 | 13:28 | מאת: דיאן

שלום רב, לפני כשלוש וחצי שנים אובחנה אצלי מחלת מיליפיברוזיס. נכון להיום, אני נוטלת מאז הידראה במינון של 1000 מ"ג ביום במהלך השלוש השנים האחרונות אני סובלת מאי נוחות ולחץ בבטן העליונה ובאיזור המותניים ובמהלך השנה וחצי האחרונות, נוסף סימפטום של תחושת גוש תקוע בגרון ואי נוחות. חשבו שמדובר במשהו נפשי ונתנו לי ציפלרקס ולאחר כ-4 חודשים הפסקתי ליטול את הכדור מאחר ולא חשתי בשום שינוי. עשיתי בדיקות גסטרוסקופיה, קולנוסקופיה, קפסולה אנדוסקופית וגילו כי יש לי דלקת במעי הדק והתחלתי ליטול רפאסאל ובודיסון מחשש שאולי מדובר במחלת הקרוהן. חשבו גם שיש לי בעיות חומציות בקיבה ונתנו לי טיפול באומפרדקס, נקסיום, לוסק וכו' ושום דבר לא עזר לי. בשבוע האחרון עשיתי שוב בדיקת רפלוקס בושט ואני ממתינה לתשובות. מיותר לציין שאיכות חיי ירדה ברמה משמעותית ואני סובלת באופן קבוע (לא התקפים של כאבים) מהשנייה שאני מתעוררת בבוקר ועד השנייה שאני הולכת מלחץ בבטן העליונה ותחושה של אי נוחות בגרון וכאילו שתקוע לי גוש בגרון. הייתי אצל רופא א.א.ג. והוא אמר שהכל נראה לו תקין והוא לא רואה כלום. ברצוני לדעת האם ייתכן שכדור ההידראה גרם לתופעות אלו? מה אוכל לבדוק בנוגע לתחושה הזו בגרון? אודה לתשובתך ולעזרתך לעוד כיווני בדיקה. אני ממש חסרת אונים ומיואשת תודה מראש,

ניראה שניבדקת כהלכה - ולנוכח חוסר הממצאים - ברוך השם! - ישנה אפשרות שמדובר ב STRESS . שבהחלט יכול להתבטע בתחושות שאת מתארת. דווקא תופעה נפוצה ומוכרת.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר