כיצד אפשר להתפטר מליחה לפעוטה בת שנתיים???

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

14/10/2013 | 07:14 | מאת: אמאלה :-)

שלום רב, ביתי החלה להשתעל, נזלת מעט שקופה לפעמים לבנה... בלילה יש שיעול ליחתי רב. כיצד אפשר להתפטר מהליחה??? אשמח לתשובתך. יום נפלא אמאלה:-)

לפנות לבדית רופא ילדים! באופן כללי - להמנע מהאכלה בשכיבה - לא לעשן בבית - מי מלח לאף - ולשמע לעצות רופא הילדים לאחר בדיקת הבת.

16/10/2013 | 09:00 | מאת: אמאלה:-)

שלום רב, כבר פניתי לרופא כמה פעמים בנוגע לליחה. התשובה שאני מקבלת הינה - "אין מה לעשות בגיל הז עם ליחה.סירופים איהם מועילים!" לכן התחברתי לפורום והחלטתי להתייעץ כאן. אשמח לתגובתך

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר