דלף CSF?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

13/10/2013 | 15:02 | מאת: מירב

שלום לפני כעשרה חודשים (!!!)החלה אצלי נזלת שלא פסקה עד היום הנזלת נוזלית ושקופה מאוד בבדיקת אלרגנים במרפאה לא נמצא שום אלרגן אליו אני אלרגית אני בריאה מאוד בדר"כ האם יתכן כי זהו דלף CSF? במידה וכן-מה הנזם שיכול להגרם לי בתקופה ארוכה שכזו לאחרונה אני סובלת מכאבי ראש לוחצים עזים מאוד במשך מרבית שעות היום, האם יש קשר? אודה לתשובה מהירה תודה.

יש דרך ספציפית לברר באם מדובר בדלף CSF - החל מאיסוף הנוזל - שליחתו למעבדה - ביצוע הדמיה של CT מיוחד ו דרך MRI כמובן נידרשת בדיקה גופנית - אף אוזן גרונית.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר