חייב עזרה!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

10/10/2013 | 21:12 | מאת: ג'

שלום, במשך חודש מרץ-מאי עברתי חרדה ממש אוימה ממקרה מסוים שקרה לי...אחרי שהחרדה חלפה (או שעדיין לא) היו לי תחושות סחרחור ממש קלות שעם הזמן חלפו וקטנו אך עדיין קיימים במיוחד שאני עושה תנועות חדות עם הראש או שאני הולך הרבה...והדבר ממש מפריע לי וגם מקשה עליי לעשות ספורט זאת אומרת שאני מרגיש שהתנועות שלי כבדות כמו כן לאחרונה אני חש בחולשת שרירים ברגליים והידיים אולי זה מלחץ\חרדה אין לי מושג...האם עקב חרדה יכול להיות סוג של ורטיגו? אני כבר לא יודע למי לפנות ולמה לעשות... אני ממש חייב עזרה!

אם אתה מענין לברר את שאלותיך באמת - ממליץ לפנות לרופא ולהבדק!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר