לדוקטור בוקר טוב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

29/09/2013 | 06:52 | מאת: שירה 1990

לדוקטור תודה רבה בוקר טוב תודה רבה על המענה המהיר כמו כן הרופאת המשפחה נתנה לי לא מימזמן הפניה לבית החולים קפלן ברחובות כי היתי עם דלקת אוזן תיכונה באוזן שמאל עכשיו הרופא בבית החולים אמר שהוא יעשה לי ניקור של עור התוף על מנת לשחרר את הלחץ ואת הכאבים אני סירבתי לפעולה הלא נעימה הזאת והוא נתן לי מרשם לאנטיביוטיקה כמו כן חשוב לי לציין שקיבלתי המון טיפולים באינטיביוטיקה ואף אחד מהם לא עזר לי וגם גרם לתופעות לוואי כמו הקאות הוא אמר לי בנוסף שלמבוגרים עושים בהרדמה מקומית ניתוח כפתורים ולא בהרדמה כללית. ושזה מאד נדיר שעושים למבוגרים בהרדמה מלאה האם זה בערך נכון? מה שהוא אמר לי? אני כרגע בשלב של התלבטות עם עצמי האם כדאי לעשות או לא כי אני סובלת מדלקות חוזרות ובנוסף לזה פרופ' פליס אמר שאין מנוס מביצוע הניתוח והאם אחרי הניתוח אני צריכה מעקב ולשים אטמים נכון? שאני מתקלחת נכון? כל זה יגביל אותי והרופא בקופת חולים נגד הניתוח הזה הוא מעדיף לא לגעת בכלל באוזניים ולתת לזה לחלוף לבד תודה רבה

01/10/2013 | 08:24 | מאת: דפנה

משתפת במה שהוצע לי, אבל לא רופאה ולכן התייחסי לזה כאל הצעה שאולי שווה לבדוק גם לגבי המקרה שלך. גם אני סובלת מדלקות אוזניים חוזרות ונשנות ולאחרונה התחלתי לבדוק חלופות טבעיות ובריאות יותר. מקווה להפחית את תדירות הדלקות ואולי אולי אפילו להעלים אותן בסופו של דבר. נטורופת המליץ לי על תוסף בשם ביו בליס (של סופהרב) שמכיל פרוביוטיקה ייעודית למניעה ולטיפול בדלקות אוזניים ובכל מה שקשור לאף אוזן גרון. התחלתי שמוש לפני שלושה ימים אז לא יכולה לספר על הצלחות או על שינוי, אבל משתפת כי אולי יעניין אותך לבדוק.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר