מיועדת לניתוח כפתורים האם אפשר לבצע בהרדמה כללית?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

25/09/2013 | 11:41 | מאת: שירה 1990

שלום רב רופא נכבד! שמי שירן שם בדוי אני סובלת מילדות מדלקות אוזניים חוזרות אני מטופלת באיכילוב אצל פרופסור דן פליס הוא טוען שאין מנוס מניתוח כפתורים הוא ראה את הבדיקות שביצעתי אני מאד מפחדת מהתהליך ואמרו לי שהוא מבוצע בהרדמה מקומית בלבד אני פיתחתי חרדות ופחד היסטרי ואני מאד בלחץ ולא רגועה האם אני יכולה לבקש שינתחו אותי בהרדמה כללית? אני כרגע אם דלקת באוזניים גם בימין גם בשמאל אני עם כאבי תופת אני לא אתן לרופא לעשות לי בהרדמה מקומית מה אני עושה? זה דחווף תודה רבה

מבקשת לעבור הניתוח בהרדמה כללית. חלק גדול מניתוחים אלו - בודאי בילדים - נעשים בכללית.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר