ועוד שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

05/09/2013 | 12:47 | מאת: ירדנה

כן , שאלה המטרידה אותי והרבה אנשים הסובלים מזה .הטינטון (טיניטוס) הצפצוים והרעשים הבלתי פוסקים ,ולו לשניה .אמרים שכל מי שלוקה בלקוי שמיעה סובל מזה .גם פה מה הרפואה עושה בנידון? אם התופעה הזאת היתה חדשה ,אפשר היה להבין שעדיין לא נמצאה תשובה לכך. אבל ידוע מימים ימימה שיש רעשים כאלה לאנשים הסובלים מבעיות שמיעה ,ומה נעשה עד עכשיו ? כלוםםםםם.אנשים הגיעו לירח , ,אנשים גילו עוד דברים שהאנושות נהנת מגלויים אלה . ובעית הטינטון נשארה ללא תשובה.כל מה ששומעים זה ש"אין טיםול" לזה.דוקא זה תחום שהיה מכניס הרבה כסף לרפואה ולכל מה שקשור בתחום הזה.גם מכעיס אותי שיש אנשים המפרסמים באתר שלהם שהם עוזרים המון לבעית הטינטון דרך בדיקה באירידיולוגיה באישון העיניים.וכשפניתי אליה ארבע פעמים היא לא ענתה .זאת אומרת שאין לה תשובה .או שבעייתי גדולה עליה . אני סובלת הרבה ,הרבה, מטינטון ובעית שמיעה, קשה לדעת מה יותר גרוע הטינטון או בעית שמיעה אז, אין מישהו שיכול לעזור ?

הרבה תלונות - מספר בעיות - ואפשרויות שונות לעזרה. ממליץ לך לפנות לרופא אאג - להבדק ולדון באפשרויות טיפול. יעיל מאשר הרבה מילים ועצה וירטואלית תאורטית. שנה טובה!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר