שיעול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

14/08/2013 | 17:51 | מאת: רבקה טובי

שלום דוקטור צינמון בני בן ה-25 סובל כמעט חודשיים משיעול כרוני. אציין כי הוא לא מעשןולא שותה משקעות חריפים. קיבל סירופ מוקוליט פורטה לאחר מכן כדור כדורי מוקל (כוסות רוח למת) כיצד מטפלים בשיעול.בלילה הוא מטופל בקודאין לכן הוא יושן בנחת. אבל מהרגע שהוא קם השיעול לא מפסיק.מה עושים? אודה לתשובתך

עושים צילום חזה - לאחר בדיקת רופא מטפל. ניתו לפנות לרופא אאג לבדיקה או לרופא ראות על מנת להבין ולזהות את הגורם לשיעול.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר