פיטריה ודלקות.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

07/08/2013 | 10:14 | מאת: איילת

שלום. אני נימצאת בסיוט שנימשך שנים. סובלת מפיטריה באוזן הגורמת לי לגרד עז ובעיקבות הגרד והחדרת החיידקים מגיעה גם הדלקת. טופלתי באגיסטן,שאיבת הפיטריה,מי חמצן,משחות שונות. כל הרופאים שביקרתי לא חידשו לי יותר מידיי וכולם המליצו פשוט לא לגרד,אך כניראה שזה חזק ממני ובלילות אינני שולטת על זה. מה ניתן לעשות שעוד לא נעשה? בתודה מראש.

כינראה שאין גם לחדש... מומלץ לא לחטט באוזניים +לא להתטיבן. ניתן לטפל במשחה עם סטרואידים לפרק זמן - להרגיע הגרד.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר