מוקסיפן פורטה 250 סירופ - שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

06/08/2013 | 12:52 | מאת: קרן

שלום רב, אני בת 24 וקיבלתי טיפול מוקסיפן פורטה 250 סירופ למשך חמישה ימים, שלוש פעמים ביום 10 מל' (עקב שיעול חזק,צינון וליחה מוגברת שנמשכים לי כ12 יום) הרוקח אמר לי לקחת בהפרש של 6 שעות כל מנה. רציתי לדעת אם זה לא אמור להיות בהפרש של 8 שעות? (מכיוון שזה 3 פעמים ביום). מה ההפרש הנכון לקחת בין כל מנה? בנוסף,התחלתי ליטול כדורי פרמילוט נור פעמיים ביום למשך כשלושה שבועות..האם זה אמור להפריע לטיפול? או שאפשר לקחת כרגיל את הפרמילוט והמוקסיפן? בתודה רבה, קרן.

המינון הינו 500 מיליגרם X 3 ליממה - 10 סמק של סירופ = 500 מ"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר