הפרשות דמיות מהאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

01/08/2013 | 14:55 | מאת: גל סקורי

שלום, הילד שלנו (13) מקבל טיפול אנטיביוטי (מוקסיפן 500 מג *3 ביום) מיום ראשון השבוע בעקבות דלקת אוזניים. חייב לציין שלא היה לו חום אך האזור כאב לו מאוד מספר ימים שבוע שעבר. אני חושב שהדלקת היא חריפה - הרופאה אפילו לא הצליחה לראות את עור התוף וזאת מכיוון שהאוזן הייתה נפוחה וחסומה. הכאב בהחלט פחת אבל ההפרשות ממש לא! ההיפך לדעתי! ושאלתי היא - האם אמור לצאת מהאוזן הפרשות דלקתיות עם דם?! תודה רבה ובריאות לכולם, גל

לא אמור - זהו ביטוי של דלקת - נישמע דווקא כדלקת אוזן חיצונית - נידרש טיפול בשאיבה של ההפרשה וטיפות. רצוי טיפול רופא אאג.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר