נטילת מוקסיפן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

01/08/2013 | 12:21 | מאת: אור

שלום היום הרופא נתן לי מוקסיפן פורטה 500 מג לקחת 3 פעמים ביום למשך 10 ימים מחר יש לי אירוע חשוב וברצוני לשתות קצת אלכוהול האם אפשר לעשות את זה? ובמידה וכן מה אפשר לשתות איזה אלכוהול ובאיזה מינון?

אלכהל בחולים לא הולך כל כך טוב - ומי שנוטל אנטיביוטיקה - בדרך כלל עושה את זה כי הוא חולה. הסיבה שאלכהל לא הולך כל כך טוב עם תרופות - כולל חלק מהאנטיביוטיקות - כי ישנה התערבות במנגנוני הפירוק של התרופות בגוף וניתן לקבל מצב של עד כדי הרעלה. בהצלחה!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר