ניתוח לתיקון מיקום של מחצות האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

28/07/2013 | 12:21 | מאת: אלה

שלום רב בשנתיים האחרונות אני סובלת מסינוזיטיס כרוני אני מצוננת כל השנה ובחורף זה מגיע בתוספת מוגלה כאבי תופת חום איבוד שמיעה זמני וכאבים העיינים וכמובן טיפול אנטיביוטי אגרסיבי וחוזר כל מס חודשים לפני כשובעיים סוף סוף נשלחתי לבדיקת סי טי מערות הפנים וניתן לראות שם כי יש סטייה של המחצות ונפיחות רבה ונוזלים הבנתי שלא בכל מצב עושים ניתוח אני לא ממש רוצה ניתוח מה השיקולים האם ניתן לשפר את המצב בצורה משמעותית או שעדיף לחיות ככה כי כבר פיתחתי לי שיטות טבעיות שממש עוזרות

לא ברור מה את שואלת-? ענינית - ממולץ - באם הכוונה ליעוץ מה לעשות בשל התלונות ולנוכח הממצאים -לפנות ולתשאל את רופא האף אוזן גרון שמטפל בכך.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר