רוצה יותר מידע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

16/07/2013 | 11:59 | מאת: מרב

שלום רב שמי מרב ואני סובלת כבר בערך 5 שנים מטינטון באוזן תיכונה ואבנים שאני שומעת אותם נופלות וסחרחורות בידיוק אותם סימפתומים של המחלה ותמיד חשבתי שזה במובן הפסיכולוגי ואני מטופלת אצל פסיכיאטרית אפילו גילי הוא 36 וזה קורה בעיקר שמישהו עומד מאחוריי ומדבר או שאני עובדת פיזית מה לעשות למי לפנות אשמח לדבר על זה זה נורא דחוף לי 052-5433751

מבחינה רפואית - הדרך הטובה הינה להבדק ולשוחח עם רופא אאג - רצוי כזה שמתמחה בתחום הטינטון - ולפי הצורך טיפול או טיפולים. בהצלחה!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר