ענבל מוגדל בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

08/07/2013 | 00:16 | מאת: דפנה

שלום, אני בת 40, בסה"כ אין בעיות בריאות הערב הרגשתי תחושה של משהו תקוע בגרון (ותחושה לא נעימה כל כך בקיבה) מלווה בתחושה של בחילה, וכחכוך בגרון. הסתכלתי במראה וראיתי שהענבל בגרון ממש גדול עד כדי כך שהוא יושב על הלשון. ממה זה יכול לנבוע? האם דורש בירור רפואי? והאם מסוכן? (אין לי קושי בנשימה, זה מאוד מציק ועושה תחושה של בחילה) תודה

אני מניח שהענין כבר חלף - בעקרון יכול להיות בשל אלרגיה. שווה לברר גם באם חלף.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר