קפיצות ו - "באסים" באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

07/07/2013 | 16:01 | מאת: לקוח מכבי

ד"ר שלום, לפני 3 ימים החלה לי תופעה מוזרה בה טרם נתקלתי. מספר פעמים ביום, אך לא כל הזמן, יש לי לכמה שניות מאין קפיצות כאלה באוזן. זה נשמע כמו באסים כאלה בתדר של "מכונת ירייה" כזאת. לעיתים אני חושב שאלו סתימות של האוזן, ולעיתים איני בטוח, כי זה לא חזק, וגם לא כואב. זה יכול לבוא בהתקפים כל כמה דקות, ואז להיפסק לכמה שעות טובות עד אפילו חצי יום. לפני כשבועיים היה לי וירוס שתופעותיו כאב גרון קל יחסית, ונזלת שנמשכה מספר ימים. כיום אני עדיין עם שאריות קלות של ליחה, ומדי פעם רגישות כלשהי באף. אני בן 34, ספורטאי ובריא בדר"כ. האם לתת לזמן לעשות את שלו או שצריך לראות רופא אא"ג ? תודה !

09/07/2013 | 10:40 | מאת: לקוח מכבי

בינתיים עברו יותר מ - 24 שעות ללא התופעה. ייתכן וזה נעלם מעצמו, ייתכן שיחזור. עדיין אשמח לדעת מה זה יכול היה להיות ? תודה !

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר