כאב באוזן ימין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

23/06/2013 | 02:22 | מאת: עדן

שלום רב! לפני כחודש התחילו לי כאבים באוזן ימין והרגשה של נוזלים בתוך האוזן.הכאבים אז היו קטנים והייתי במקרה אצל הרופאת משפחה והיא בדקה לי את האוזן עם אוטוסקופ ואמרה שהיא לא רואה כלום.היה לי את הכאבים לפני חודש למשך יום-יומיים והפסיקו.היום אחר הצהריים התחלתי להרגיש שוב כאבים והרגשה של נוזלים בתוך האוזן,הפעם בצורה יותר חזקה והייתי צריכה לקחת משכך כאבים כדי שיעבור לי.חשוב לי לציין שאם אני פותחת את הפה עד הסוף אז יש לי קצת כאב,כשאני פותחת את הפה קצת זה לא משפיע.בגלל זה חשבתי שאולי זה קשור ללסת אבל אני לא יודעת איך להסביר את הנוזלים שבתוך האוזן.אשמח לעזרה וייעוץ לאן לפנות.ואם זה הגיוני שהרופאה לא ראתה כלום?תודה ושבוע טוב!!

אני חושב שבאמת הרעיון שלך להבדק - ורצוי על ידי רופא אאג - הוא הכי - לפי מילותיך - הגיוני.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר