Empty nose syndrome

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

15/06/2013 | 22:16 | מאת: יוסף

בעקבות ניתוח מוח אנדוסקופי שעברתי נפגעו לי הקונכיות בעיקר חסר דו"צ של קונכיות אמצעיות והמחיצה לדעתי לא ישרה וחלקה החיצוני עם השיעור שונה או שמדובר בפלסטיק בקרוב אני אחזור למנתח לודא מה בדיוק נעשה. אני מרגיש שהאף סתום מדי פעם ואני צריך לנשוף בחוזקה כדי להוציא נוזל תקוע ולהרחיב את המעבר בנוסף הנשיפה מוזרה. רציתי לשאול כיצד ניתן לסייע (כירורגית/פרמקולוגית/אולי תרסיס/אחר)? בתודה מראש

צריך לבדוק על מנת ללמוד מה בדיוק הבעיה - בעקרון ניתן להשתמש בתרסיס או ג'ל של לובריקנט לאף - כגון - WET או HYSAN או רינופנטנה או סלינאג'ל.

16/06/2013 | 20:46 | מאת: יוסף

את הקונכיות.שמבוצע כבר בארה"ב ובגרמניה.ידוע לך על כך משהו,ועל בי"ח או א.א.ג שמבצע זאת בארץ ? תודה רבה!!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר