צפון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

15/06/2013 | 12:27 | מאת: אני

שלום רב, בשבוע האחרון יש לי תחושה של חנק בגרון, כאילו יש לי שם כדור.זה מאוד מפריע לי לנשום . בנוסף, יש לי גם כאבי גרון, סחרחורת(ביומיים האחרונים) ועייפות. זה די מדאיג אותי ויש לי כמה ימים עד לתור לרופא. היו לי מס' פעמים השבוע שחשבתי לפנות למוקד, אך זה בא והולך אז בסוף לא פניתי ואני ממתינה בינתיים לתור לרופא.אני בד"כ בריאה ולא נוטלת שום תרופות אך די סובלת מכאבי ראש שמתחילים אחרי אף ואוזניים סתומו. אשמח לקבל חוות דעת על מה קורה לי בעצם? וממה נובעות התחושות שיש לי? תודה רבה.

ניראה שאין אפשרות למענה וירטואלי - רצויה בדיקה אמיתית. אולי אין כל ממצא פיסי?

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר