מערות מצח לא מפותחות משמעותית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

08/06/2013 | 11:30 | מאת: מיטל

לאחר חבלת אף מהדף זכוכיות שבר קטן באף שהתבטא בבליטה על העצם והוצאת זכוכית מהין שמאל..חודש אחרי הופיעו לי כאב ממוקד בין הגבות יוצר משולש קטן עד תחילת האף ממש מעין לחץ תמידי לא עשו צילום בהריון..עכשיו שנתיים אחרי הכאב מעין לחץ רק החמיר ושוב ממוקד עשו סיטי סינוסים שהיה תקין זאת למרות שפעמיים יצא לי פעם הפרשה ממש צמיגית ירוקה ופעם לבנה.האם מערות.מצח לא מפותחות משמעותית יכולות לגרום לכאב בשלב מסויים בחיים?הלחץ הממוקד כבר בלתי נסבל ממש לוחץ לי על העיניים ובין הגבות ובהתחלה שלהן הלחץ גורם לי לבחילה וסחרחורת.אני בת 34 וממש אובדת עצות יש לי מעין נפיחות שחייבת לשכב וזה מפחיד שהבן איתי ואחראית.עליו.כדורים לא עוזרים וההקהלה היחידה לא שזה נעלם זה בשכיבה פחות לוחץ

לא ברורה השאלה - בכל אופן ל 5-15% מהאוכלוסיה אין מערות מיצחיות מפותחות ואין לזה כל משמעות.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר