נשימה בזמן שינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

16/05/2013 | 15:06 | מאת: סבטה

שלום רב, לפני כשנה התחלנו טיפול בהרחבת לסת עליונה לבן שלי שהוא היה בגיל 8 אצל אורטודנט. כיום אנו עדיין בתהליך הרחבה.(הלסת שלו הייתה מאוד צרה, ולכן הרופא שלנו אמר שאנו צריכים להתחיל להרחיב עד שלא יהיה מאוחר). לא מזמן נודע לנו סיבה האפשרית על הבעיה (מרופא אחר).הסיבה ללסת צרה הינו שהבן שלי נושם עם פה פתוח בלילה. אף פעם לא פנינו לרופא אף אוזן גרון, כי לא הייתה סיבה, ראינו שהוא מתפקד בסדר ביום, אין לא בעיות עם אוזניים. האם זה נכון? לאיזה רופא ניתן לפנות על מנת להתייעץ או לעשות בדיקות אם צריך? תודה

אחת הסיבות שיכולה לתרום לבעיה - לא לגרום - לתרום לה בלבד! - הינו שקד 3 מוגדל. ADENOIDS - לפנות לרופא אאג לבדיקה פשוטה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר