ציפצופים פתאומיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

09/05/2013 | 20:13 | מאת: עומרי

בן 20 כבר כמה חודשים חודשים אני סובל מצפצוף פתאומי באוזן שבא ברמה אקוטית וחריפה וחולף אחרי מספר שניות מגיע לסירוגין באוזן שמאל או באוזן ימין לחוד יש גם סחרחורת (לא סיבובית) וכאבי ראש, עברתי בדיקת שמיעה וbera ויצא תקין לגמרי, גם בדיקת אצל נוירולוג יצאה תקינה. מה מומלץ עוד לבדוק ומה יכולה להיות הבעיה, האם יש קשר ללחץ נפשי ולחרדה?

בדיקת אאג ונוירולוג חוזרת - גם באם בדיקה חוזרת תקינה ניתן לחשוב על הדמיה - לראש.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר