יובש באף כרוני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

23/04/2013 | 20:54 | מאת: נוהם

שלום רב.אף סטיית מחיצה לימין עם קונכיות היפרטרופיות אני מטופל באופן קבוע אצל רופא אף אוזן גרון הבעיה אצלי רק מצד ימין תמיד סתום מאוד יבש ריריות אצלי תקינות אני רוצה לשאול למה צד ימין מאוד יבש אין בו שום לחות זה מאוד מפריע לי מאוד בנישמה צד ימין סתום באופן כרוני? תודה מראש

לפי תאורך - ההסבר - סטיה המחיצה לימין וטורבינה חוסמת - חוסמות מעבר האויר מימין...

27/04/2013 | 18:06 | מאת: נוהם

אני מודה לך על התשובה אבל בכל זאת שאלתי היתה לגבי אף יבש באופן כרוני צד ימין?

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר