פניסטיל טיפול עם בעיות נוספות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

18/04/2013 | 05:02 | מאת: אפרת

האם יש לתרופה הנ"ל תופעות לוואי קשות כפי שאנשים כותבים באינטרנט וכפי שכתוב בעלון של התרופה? האם אני יכולה לקחת את התרופה הזו למשך 10 ימים 10 טיפות ליום כאשר בעברי התקף אפילפסי חד פעמי לפני 4.5 שנים ואני לא קיבלתי ולא מקבלת תרופות לאפילפסיה. בנוסף אני סובלת מהתכווצויות שרירים וכתוב שזו תופעת לוואי שמחייבת התייחסות מיוחדת - האם זה יחמיר כאשר אקח את התרופה? מה הסיכוי לקבל בחילות ו/או קוצר נשימה ו/או סחרחורות מתרופה כזו? (כתוב בעלון) תודה

סיבוכים נדירים - אולם כדאי להתיעץ עם הרופא משפחה שלך שמכיר היטב את מצבך הבריאותי.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר