כמה שאלות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

17/04/2013 | 17:56 | מאת: אלון

שלום ד"ר לפני כשמונה ימים עברתי ניתוח לכריתת שני השקדים מהגרון. בימים הראשונים אחרי הניתוח הרגשתי איך בכל יום ישנו שיפור קטן ברמת הכאב, ואז ביום הרביעי תקף אותי כאב חד ולפעמים פשוט משתק באיזור שבו היה השקד השמאלי, אותו כאב מלווה אותי כבר ארבע ימים ברציפות ואין שום שיפור במצב, כאילו שזה מסרב להחלים. אני בקושי אוכל ובקושי מצליח לשתות וירדתי כבר כמעט 6 קילו, בבדיקה אצל הרופא שלי לפני יומיים הוא אמר לי שהכל ניראה תקין. האם אתה מכיר כזה מקרה כמו שלי? האם יש מצב שנפגע לי איזה עצב באיזור וגרם לנזק בלתי הפיך? הבנתי שההחלמה יכולה לקחת עד שבועיים, אבל זה לא מראה סימנים להחלמה בכלל... בנוסף לכל זה כבר כמה ימים שהלשון שלי לבנה כולה עם תחושה מוזרה, וכל דבר שאני מכניס לפה מיד מקבל טעם מר ומגעיל... האם זה תקין? אשמח אם תוכל לומר לי מה אתה חושב על הדברים הנ"ל תודה רבה

אל תדאג - מהלך תקין אצל בגירים. תקפיד לשתות מספיק ותהיה בסדר!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר