קושי לשיר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

06/04/2013 | 12:55 | מאת: מאשה

שלום רב. בליל הסדר האחרון בזמן שירת "אחד מי יודע" הרגשתי שאני לא מסוגלת לשיר יותר, וכי שירה דורשת ממני מאמץ גדול מלווה בכאב. היתה לי מעט בעיה גם בדיבור, אך זה הסתדר כבר למחרת. אתמול בליל שבת שוב, בשירת "שלום עליכם מלאכי השרת" חזרה התופעה של קושי לשיר, מלווה בתחושת מאמץ וכאב, ואמנם הפסקתי לשיר. האם יש פה סימן לדאגה? עלי לציין שהתקופה של פסח, כולל הימים שלפני ואחרי החג, היתה תקופה עמוסה ביותר ומאמצת פיזית ורגשית גם בעבודה וגם בבית. ואמנם הייתי עייפה ומתוחה מאוד גם בליל הסדר וגם אתמול בליל שבת תודה מראש על התשובה.

מה השאלה?? באם הקול לא משתפר יש אפשרות לגשת לבדיקת רופא אאג ולנסות להבין את הסיבה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר