לחץ מציק מאוד באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

24/03/2013 | 20:08 | מאת: אילנה

שלום ביום שישי שעבר רופאת א.א.ג במיון סורוקה אבחנה לי שלפוחיות על עור התוף ואמרה שזה ויראלי. הכאב ירד בהדרגה וביום חמישי האחרון רופא המשפחה שלי אמר לי שעור התוף שלי נקי. העניין הוא שאני חוה לחץ באוזניים שאינו כואב אך מציק מאוד. השיעולים והקינוחים כמעט ועברו וגם כאבי הראש וכל תופעות השפעת או הוירוס אך הלחץ אינו מפסיק והיום החמיר. אני שומעת עצמי בהד וזה מציק ומתסכל. זו תקופת חגים ואין לי למי לפנות לא יודעת מה לעשות. האם זה פשוט יעבור מעצמו?

יש נוזל באוזן התיכונה כחלק מהמחלה ולוקח כשבוע ולעיתים יותר שהנוזל יספג. במידה ומציק - כואב -מסתבך- שווה לפנות לרופא.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר