סינוסיטיס כרוני?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

12/03/2013 | 09:35 | מאת: אלדד

שלום דוקטור, אני שנים סובל מאפיזודות חולפות של סינוסיטיס. לאחר הפסקה של מספר שנים בדלקות, בשנה האחרונה הופיעו מספר דלקות חוזרות שטופלו באנטיביוטיקה. גם לאחר סיום האנטיביוטיקה הכאבים לא חולפים לחלוטין. לפני מספר שנים התגלה פוליפ ויש לי גם סטייה במחיצה שאלתי: שני הרופאים עימם התייעצתי טוענים נחרצות שללא בדיקת סיטי לא ניתן להמשיך בירור. אשמח לשמוע דעתך היות ואני מעדיף להמנע מהבדיקה בגלל הקרינה הגבוהה תודה מראש אלדד

CT הכרחי וחשוב לאבחנה ולביצוע ניתוח! הקרינה זניחה ולא מדאיגה

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר