כאב גרון מתמשך

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

08/03/2013 | 15:06 | מאת: לנה

שלום, לפני כשלושה שבועות ניגשתי לרופא המשפחה כשאני מתלוננת על שיעול אף סתום וכאבי גרון. לאחר בדיקה הרופא אמר כי יש לי דלקת גרון חיידקית חריפה ונתן לי אנטיביוטיקה ללא ביצוע משטח גרון. שתיתי את האנטיביוטיקה 9 ימים ולא עשרה כי ביום הראשון הרופא הנחה אותי לקחת כמות כפולה. כאב הגרון החריף שהיה לי אותה תקופה נרגע רק כעבור שבוע אך לא נעלם לגמרי, לפני כמה ימים הכאב החריף חזר להיות קרוב לבלתי נסבל. לפני כשבוע וחצי הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שאמר לי כי יש לי וירוס. יש לציין כי לא היה לי חום גבוה כל התקופה הנ"ל. האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להקל על עצמי? האם זה הגיוני כאב גרון שנמשך יותר משלושה שבועות?

הגיוני?? ממליץ בדיקה נוספת על ידי ר אאג על מנת להבהיר את המצב.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר