כאבי אוזנים וראש חזקים כבר שבוע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

24/02/2013 | 09:21 | מאת: דפנה

בוקר טוב וחג שמח . הבן שלי בן 20 סובל מזה כשבוע מכאבי אוזנים . אי שמיעה באוזן שמואל או לפעמים שמיעת זימזום באוזן . והכי סובל מסחרחורות חזקות וכאבי ראש . היה אצל רופאת אף אוזן גרון שאמרה שיש לו דלקת חזקה באוזן . מיום ג 19/2 התחיל לקחת מוקסיפאן 500 פורטה . השמיעה לא חזרה , כאבי האוזנים פחתו אבל הסחרחורות לא . האם זה נורמאלי כל כך הרבה ימים או חייבים לגשת שוב לבדיקה ? אשמח לתשובתך המהירה . בברכת שבוע טוב . בריא וחג שמח .

"זה" לא נורמאלי - אלא מתאים למצב החולני שאובחן ומטופל. במידה ויש תחושה שאין הטבה - בהחלט מומלץ לפנות בשנית להבדק.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר