לאחרונה טינטון בקצב פעימות הלב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

20/02/2013 | 22:21 | מאת: מוטי

רק במקומות שקטים ל"ד מטופל בתרופות ולא חריג לגילי(69), ניקוי יסודי משעווה באוזניים תרופות לטיפול בייתר שומנים,זילול, אספירין אחד ליום, סוכרתי מאוזן באנסולין א.ק.ג. במאמץ תקין, ממתין לתור לאקו לב+מוניטור ניטור דופק ול"ד בעוד כשבועיים) בדיקת דופלר תקינים לכלי דם צוואריים הבעיה מטרידה ביחוד בלילה וגורמת לי לדאגה וחוסר מנוחה לא פשוטים אודה לתתשובה, מוטי

אכן כדי לעזור לך בבעיה המטרידה צריך לברר את מקורה. בינתיים תנסה להעזר בהשמעה של מוזיקה - או רדיו - או טלויזה ברקע כשאתה הולך לישון - על מנת ליצור "מסוך" לטינטון.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר