טינטון באוזן ימין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

14/04/2011 | 23:19 | מאת: שרה

אני בחורה בת 39 אני שומעת צרצור באוזן ימין, צרצור תמידי. בבדיקת ברה ובדיקות שמיעה שעברתי גילו ירידה בשמיעה בתדרים הגבוהים בגבול הנורמה. בימים האחרונים אני מרגישה מאין גוש קטן בתוך האוזן כאשר אני נוגעת בו זה כואב.מרגישה כאב בראש מצד ימין וכאב שמקרין לכתף. יש לי בדיקת אם.אר.איי בעוד כחודש . אני מודאגת מאוד והייתי רוצה לדעת מה זה יכול להיות. מעולם לא סבלתי מבעיות באוזניים ולא נחשפתי לרעש חריג. מודאגת מאוד.רציתי לדעת אם עליי ללכת לרופא בגלל הגוש שנגלה או לחכות לתוצאות הבדיקה?

ה MRI נועד לברר את סיבת הטינטון. אין קשר לכאב - לפי תאורך מדובר בפצעון. שווה להבדק - בדרך כלל מספיק למוח את המקום במשחה אנטיביוטית למספר ימים.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר