שיעול, נזלת עם דם וליחות ...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

19/01/2013 | 21:15 | מאת: אלין

שלום, לפני כחודשיים נהיו לי כאבי ראש המלווים בנזלת ודם מהאף (לפעמים גם הדם היה בלי נזלת) אך בשבועיים האחרונים הפסיק לי הכאב ראש, נשאר הנזלת עם הדם והחל לו גם שיעול מלווה בכאב גרון וצריבה ולפעמים גם תחושת חנק, ובנוסף ליחות עם דם. הלכתי לרופא משפחה והוא טען כי אני מצוננת ונתן לי טיפות לאף ומספר ימי מחלה. אך זה היה לפני שבועיים, והדבר הזה לא מפסיק לי. זה מפריע לי בשיגרת היום יום. אני מרגישה שאיני מסוגלת לנשום מאף דרך. אני נושמת וקשה לי. אני לא מרגישה כאבים בחזה, רק בגרון. צריבה כזאת. ולפעמים בלילה גם תחושה של חנק, ואז זה נמשך לי לאורך כל היום. יש לי היסוטריה של דלקות ריאות, אך איני חושבת שזה קשור לעניין. אשמח לתשובה.

תאור מפורט - אולם מה השאלה - ממליץ לשוב להבדק וטיפול לפי הממצאים.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר