גירוד באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

12/01/2013 | 22:14 | מאת: דניאל

שלום כבר תקופה די ארוכה של מספר שנים שיש לי גירוד שבא והולך באוזן. הלכתי לכמה רופאי אאג שלא רואים שום דבר היכול להסביר את הגירוד. לעיתים ההרגשה היא שהאיזור יבש ולעיתים ההרגשה היא שיש נוזל באוזן כמו שמרגישים כשיוצאים מהבריכה. אולי יש שערה שגורמת לגירוי ולגירוד...לא יודע. ניסיתי כל מיני טיפות אוזניים ואפילו להזליף שמן זית ושום דבר לא ממש עוזר לאורך זמןץ אני סובל מפסוריאזיס בכללי ולא יודע אם זה רלוונטי לאוזן. מה לדעתך יוכל לעזור למצב? אולי רפואה משלימה כמו דיקור? אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות...

ניתן לנסות טיפול באנטיהסטמינים - תרופה נגד אלרגיה שגם יעילה מאוד נגד גרד.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר