חייב עזרה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

06/01/2013 | 16:18 | מאת: רוני

אתמול בערב ניקיתי את האוזן עם קיסם אוזניים,בטעות שחכתי את הקיסם באוזן וכשהחלפתי בגדים הקיסם קיבל מכה ופגע לי חזק בפנים האוזן וגרם לי לכאבים (בדקות הראשונות) ולהרגשה שהאוזן "אטומה" כמו שקורה במקומות אם לחץ נמוך.בנוסף יש לי מעט דימום באוזן כשאני מנקה אותו כעת.חשוב להבהיר שהשמיעה שלי לא נפגעה האם אתה יכול לדעת מה קרה לי בעצם ואיזה טיפול/תרופה אני צריך לקחת לשם זה?

06/01/2013 | 18:01 | מאת: רוני

חשוב לי להוסיף שאני חייל ושיש לי השבוע חופש ולכן הייתי רוצה לשמוע את עצתך אם אני יכול לפנות עם הבעיה לרופא בבסיס ביום ראשון הבא או שזה לא סובל דיחוי ואני חיב ללכת לביקור רופא על מנת שיטפלו בי?

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר