ורטיגו

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

02/01/2013 | 15:37 | מאת: קרינה

שלום רב. מיזה שבוע אני סובלת מורטיגו שמלווה בחולשה של כל הגוף מלבד הסחרחורות והבחילות. יום לפני שזה התחיל מאוד כאב לי הצוואר ולמחרת ניגשתי לאוסטאופט. ומאז הכל התדרדר. לפני יומיים קבלתי טיפול פיזיוטרפי ומאז יש לי המון לחץ באוזניים. השאלה שלי אם במצב זה אתה חושב שכדאי לגשת למומחה אף אוזן גרון או שזו השתלשלות נורמאלית של המחלה. תודה קרינה

סחרחרת יכולה לנבוע ממגוון סיבות ואיננה מחלה אלא סמפטום של מחלה. בודאי אאג יכול לתרום - באם מקור הסחרחרת בתחלואת אאג

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר