דיבור בטלפון קווי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

31/12/2012 | 20:43 | מאת: בר

שלום לכולם אני מדבר מדי יום כ40 דקות עד שעה בטלפון קווי רגיל,רציתי לדעת האם הדיבור המרובה שלי עלול לגרום לי לבעיות שונות בעתיד מבחינת האוזניים והשמיעה וגם מבחינת חס וחליללה גידולים במוח. רציתי לדעת האם גם אין איזשהי קרינה מדיבור מסוג זה?

כניראה שלא

01/01/2013 | 20:15 | מאת: בר

מה זה אומר אשמח לתשובה יותר מפוטת אבקש לציין כי העוצמה של הקול אינה חזקה בכלל,אך עדיין יש לי חשש שזה מסוכן מבחינת גידול בראש או נזקים בשמיעה האם יש בסיס רפואי לכך?

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר