סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

25/12/2012 | 15:13 | מאת: G

שלום, אני סובלת מסינוסיטיס כרוני , עד כה "חייתי בשלום" עם זה אבל לאחרונה אני מאוד סובלת ויש החמרה במצב . הבנתי מרופא המשפחה כי ניתן לפנות לרופא אף אוזן גרון ע"מ לבצע פעולה של ניקור ע"מ לשחרר את ההצטברות . רציתי לעת אם יש פתרון קבוע לפתירת הבעיה לתמיד. כמו כן האם הסינוסיטיס יכול להשפיע על הראיה? (אני מרכיבה משקפיים ולאחרונה המספר עולה לי כל כמה חודשים בחצי מספר)

הטיפול בסינוסיטיס כרונית הינה טיפול כרוני מתמשך או ניתוח - לא "ניקור ושחרור". ממולץ לפנו לאאג עם ה CT שבודאי ביצעת.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר