ניתוח להסטת צינור הרוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

25/12/2012 | 12:39 | מאת: קטרין

שלום דר צינמון, בני (בן 13) נולד עם אופרקולום סינדרום בי-לטראלי,(אינו יכול לדבר, קושי באכילת מוצקים ומרייר) נער אינטלגנטי ותקשורתי הלומד בבי"ס רגיל, מועמד לניתוח להסטת צינורית הרוק מקדמת הפה לחלק האחורי קרוב לגרון - על מנת ייופחת לו הריור (שמאוד לא אסטטי בחברה הנורמטיבית,שם הוא לומד). הבנתי שזה ניתוח לא שכיח, ורציתי לדעת למה להערך, מי אתה מכיר בתחום שאכן עושה את זה, מה הסיכונים וסיכויי הצלחה , כמה ימי אישפוז בממוצע לצפות, תהליך ההחלמה , בקיצור מה שתאיר לי יעזור, תודה, אמא קטרין

ממולצת פניה לבית חולים לילדים - שניידר - דנה - ספרא - וכו - למרפאת חוץ אאג יש מקומות שביצוע הניתוח בידי אאג ויש על ידי פלסטיקאים.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר