כאבים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

23/12/2012 | 13:19 | מאת: עמיר

שלום ד"ר ! לפני כשבועיים היה לי חום 38 , התקררות , נזלת , כאב גרון שבוע לאחר מכן הבראתי על ידי מנוחה ואוגמנטין 875 (לקחתי את האנטיביוטיקה על דעת עצמי כי אני גר ברוסיה) , שלוש ימים לאחר מכן התחילו לי סחרחורת איבוד שיווי משקל תחושת נימול ביד ימין וחצי פנים בצד ימין , יומיים לאחר תופעות אלה בלוטות הלימפה התנפחו והן ממש מציקות וכואבות , יש מין דקירות באוזניים וכאבים בגרון , הלכתי לרופא והוא אמר לי שזה הרפס זוסטר - נתן לי תרופות לשבוע וזה לא עזר לי בכלל - ד"ר האם אפשר להמליץ לי על טיפול מידי אני ממש סובל כרגע ....

נימול ביד + חצי פנים - איבוד שיווי משקל - ממליץ למהר לנוירולוג ולשקול CT או MRI של המוח

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר