קיוח טורדני והצטננות בתדירות גבוהה במיוחד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

17/12/2012 | 10:20 | מאת: אתי

בני בחור בן 26 כל הזמן, כל היום ובכל יום יורק ומקייח. הוא טוען שהוא מרגיש שיש לו גוש בגרון שמציק לו, ועומד על כך שניחות יכול לעזור לו. היריקות לעיתים ירוקות כמו בזמן צינון חזק. נוסף על כך כל שבוע שבועיים הבחור מצטנן בצורה קיצונית. עשינו את כל הבדיקות, כולל החדרת מצלמה לתעלות הפנים בבית חולים איכילוב ולא נמצא דבר. בבדיקת אלרגיה הכן נמצא שהוא אלרגי לפריחה. אבל הדבר נמצא במשך כל השנה, אין עליות ומורדות כל הזמן הוא מקייח. שאלותי הם: 1. האם אפשר לטפל בדרך כל שהיא. 2. האים יש אפשרות לעשות ניתוח דמה לכל מיקרה אם הדבר נובע מבעיה נפשית כל שהיא? אשמח מאוד לתשובה.

לא - צריך לאבחן במה מטפלים כדי לדעת איך לטפל. ניתוח דמה איננו טיפול פסיכיאטרי מקובל.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר