בן 2.5, אנדואידים מוגדלים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

12/12/2012 | 16:57 | מאת: דנה

שלום רב, בננו בן 2.5, בריא בד"כ. במהלך החודש האחרון הוא החל לנחור בשינה, ללא הפסקות נשימה. הוא לא מנוזל, ללא דלקות אוזניים. בצילום רנטגן התוצאות היו: צילום דו צדדי============================ תפיחות ברקמות הרכות (האחוריות) של הנזופרינקס והיצרות תעלת האוויר. אנדואידים מוגדלים מה עושים? מנתחים? מחכים? מדובר בתופעה שנמשכת במשך חודש תודה

שואלים - מה השתנה בחודש אחרון? ניבדקים על ידי רופא אאג. בדרך כלל - אם אין מצב חרום - וכניראה שאין - ניתן להמתין ולעקוב.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר