שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

01/12/2012 | 18:38 | מאת:

שלום שאלה בקשר לטינטון איך יכול להיווצר פתאום, מה החומרה במידה שמופיע בגיל צעיר לגבי השלחות בעתיד, ולפי התייעצות עם רופא א.א.ג הבנתי שיכול להיגרם מניתוחים כגון ניתוח אף, מדוע יכול להיווצר עכב כך? תודה מקרב לב.

טינטון הוא רעש באוזן. לאחר בדיקת אאג ששוללת פקק - דלקת - או בעיה ניגלית אחרת עושים בדיקת שמיעה ובה על פי רוב ניתן לזהות פגיעה בשמיעה שמקורה בנזק למערכת העיצבית של השמיעה. ביטויה של פגיעה זו היא אותה תחושת רעש באוזן. אינני חושב שיש קשר עם ניתוח לאף.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר